Veckans prova på: Tofu

Tofu har jag testar flera gånger tidigare. Men som med allt annat går det att tillaga på olika sätt och om du har funderat på att prova så får du alla förutsättningar nu. Tofu är sojabaserat protein och rik på B-vitaminer järn och kalcium – alltså ett bra alternativ om du vill minska ner på köttkonsumtionen. Dock är proteinmängden relativt låg om det jämfört med t.ex. kyckling, så det kan vara bra att ha någon mer proteinkälla med om du tillagar tofu. 

Ja hittade ytterligare ett recept på Lovisas hemsida (foodforflow.se), hon är väldigt duktig och det är verkligen värt at göra ett besök på hennes hemsida och speciellt under receptfliken. 

TERIYAKITOFU MED WOKADE GRÖNA & ORANGEA GRÖNSAKER OCH GLASNUDLAR 

Psst! Jag stekte min tofu innan jag la upp den på tallriken, det tycker jag är godast. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *