Aktuellt

Vardagsliv och rutiner

Semestern är slut och det är dags att försöka återgå till rutiner och vardagsliv igen. Vi har hunnit med ett besök på Öland och en vecka på Kreta. Jag känner mig 100% återhämtad efter min lite för intensiva vår. Öland är verkligen en mysig ö och dit kommer vi nog att återvända. Några dagar med sol, bad, turistliv, picknick, träning och fika var härligt att hinna med efter sommarens takbyte och allt vad de innebar.

Förra veckan var vi på Kreta och det blev pricken över i:et på den här sommaren. Sol, bad, promenader, god mat och att bara få umgås med varandra. Att Daniel dessutom friade till mig gjorde inte resan sämre direkt. Och självklart fick han ett ja. Jag ser verkligen fram emot vårt liv tillsammans ♥

Nu är jag redo inför hösten och allt vad det innebär. Har startat upp med några nya och gamla klienter igen vilket är kul. Det känns så konstigt att inte plugga, det är så mycket tid över som jag kan ägna åt annat. Är glad att jag inte valde att läsa tilläggsåren på mitt program, just nu hade jag inte orkat det. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.