Aktuellt

Starta dagen med en boost

God morgon ♥

Det har äntligen blivit lite vinter där jag bor, det är så mysigt när det ligger snö utanför fönstret och dessutom blir det ljusare. Eftermiddagarna har även de börjar bli lite ljusare och lyckan över att det är ljust till klockan 17 är total. Jag behöver dagsljus och mår som bäst när jag fått vara ute i det en stund varje dag. Jag känner mig både piggare och lugnare inombords av att få vistas utomhus när det är ljust. 

En annan sak som får mig att bli piggare är att boosta kroppen med bra näring. Idag bestod min frukost av en vitaminbomb. Det blir så stor skillnad i pigghet när du äter en näringsrik frukost som mättar länge än två ljusa frallor med smör och ost (jo, det är väldigt gott men inte så näringsrikt). 

Starta din lördag med den här godbiten tillsammans med något kokt ägg så får du en bra start på helgen.

1 avokado
1 banan
2 dl blåbär
1 dl mandeldryck
1 cm riven ingefära
1/2 dl pumpafrön

Mixa allt och häll upp i en fin skål. Jag fick inviga min nya skål som jag beställde från Cecilia Folkessons hemsida. En handgjord skål gjord på det som blivit över (skalet) av kokosnöten när den är tömd på kött och vatten. Toppa med något gott t.ex. den här supersmarriga granolan.

Trevlig helg ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.