Matinspiration

Nicecream med melon- och jordgubb

Gah, jag får inte nog av nicecream. Det är så jäkla gott och enkelt att göra. Den här gången har jag gjort en med smak av honungsmelon och jordgubbar. Då jag inte hade så mycket fryst banan hällde jag i lite fryst mango också. Detta är det perfekta mellanmålet toppat med granola eller som en dessert toppat med färsk frukt och kanske lite riven choklad?

Vilken smak är din favorit? 

2 portioner

DETTA BEHÖVER DU

1,5 dl frysta jordgubbar (går bra med färska också)

1 fryst banan (jag använde 1/2 banan + 1 dl fryst mango)

1/4 honungsmelon

1/2-1 dl kokosdryck

1 msk chiafrön


Mixa alla ingredienser tills det blir en krämig smet. Testa dig fram med vätskan så det inte blir för löst. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.