Matinspiration

Nicecream med jordgubbar

Hallå!! Det är ju rena sommarvärmen ute. Jag blir helt lycklig utav det och min kropp fylls med härlig energi (och fräknar, jisses så välbehövligt med fräknar på det vinterbleka ansiktet). Hur mår du? Det är faktiskt okej att inte känna 100% lycka trots att våren visar sin bättre sida. Du behöver inte leva upp till att förväntningar som våren och sommaren för mig sig. Det är okej att bara flyta med och göra det som känns bäst för dig för stunden. Men en sak rekommenderar jag om du känner dig lite deppig. Ta dig ut och gå en promenad, frisk luft är aldrig fel. Det behöver inte vara långt, det kanske räcker runt huset eller till brevlådan, bara du ger kroppen lite frisk luft.

Men nu till varför jag började skriva detta inlägget. Dagens mellanmål blev en väldigt god nicecream med topping. Tänk er själva en krämig glass med enbart mixade fryst frukter. Kroppen älskar det och jag älskar det.

2 skålar

DETTA BEHÖVER DU
2 dl frysta jordgubbar
1 fryst banan
1/2 dl fryst ananas
1/2 dl fryst mango
1/2 rödbetsshot


Mixa alla ingredienser. Börja med 1/2 dl rödbetsshot och känn efter hur konsistensen blir. Om det behövs mer vätska så tillsätt lite vatten.

Häll upp i två skålar och toppa med det du tycker om. Jag valde kokos, mandlar och ekologiska jordgubbar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.