Matinspiration

Lyxa till ditt knäckebröd

Okej, detta knäckebrödet måste finnas i mitt skafferi jämt. Det är kanske inte så att jag äter det varje dag men när suget väl kommer så är det ju skönt om det finns en burk. Superlätt att göra, det som tar tid är när de är i ugnen men då kan du ju göra något annat t.ex. sitta och ta igen dig. Receptet har jag hittat på ica.se och det är så bra så jag har inte ens lagt till eller bort något.  Psst! Gör dubbel eller tredubbel sats direkt p.ga. risk att det tar slut för snabbt. 

De är gott att äta de som de är men vill du lyxa till det lite extra ska du spetsa öronen och ögonen lite extra nu. Blanda valfri mängd smör (äkta) med riven västerbottenost och flingsalt. Jag säger bara MUMS! Har du glömt ställa fram smöret en stund innan? Riv de i rivjärnet så är det enklare att arbeta med (OBS! måste vara kallt smör annars blir det kletigt).  Jag brukar ha denna kombon till en god tomatsoppa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.