God morgon!
Gårdagens middag kommer nog att bli en snabbmatsfavorit här hemma. Tog ca 15 minuter att förbereda och sen sköter den sig självt i ugnen. Jag hann faktiskt med en cirkel i hemmagymmet innan det var dags för käk. Receptet kommer ursprungligen från ica.se men min telefon dog så jag gjorde på mitt vis istället.
DETTA BEHÖVER DU
1 finhackad gul lök
1 riven vitlöksklyfta
1 hel tärnad zucchini
1 röd paprika delad i bitar
1/2 klyftad rödlök
1 burk krossade tomater
1 grönsaksbuljongtärning (utan palmolja)
200 gram färska skivade champinjoner
1 förpackning gnocchi (400g)
2 bitar mozzarella á 125 g
4 msk pesto
salt/peppar
Sätt ugnen på 225 grader.
Bryn gullök och vitlök i lite smör. Häll i zuccini, paprika, rödlök, tomatkross och buljongtärning. Låt koka i ca 10 minuter.
Lägg gnocchi och svamp i en ugnsfast form. Salta och peppra.
Blanda ner grönsaksröran i formen. Bryt mozzarella och tryck ner den i formen. Ringla pesto över.
Gratinera i ugnen i ca 30 minuter.