Matinspiration

Grön smoothie utan grässmak

God morgon!

Solen ger mig extremt mycket energi och idag jobbar jag sista dagen för den här veckan, härligt! Efter träningen idag så experimenterade jag lite i köket och lyckades få fram en grön smoothie som smakade riktigt gott. Tidigare gröna smoothies som jag gjort har jag fått hälla ut då de hade kommit upp igen om jag druckit dem. Men den här får mycket väl godkänt.

Mixa: Två nävar hackad grönkål eller 1 stort blad, 1/2 mango, 1 skalat och skivat svenskt äpple, saften från en ekologisk apelsin och 2 dl vatten. Häll upp i ett glas och toppa med lite hackade nötter. Drick och njut! Receptet kommer även hamna under min receptflik här på hemsidan.

annamellberg_smoothie

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.