Granola med banan & kakao

Ca 15 portioner

DETTA BEHÖVER DU

6-8 dl havregryn
1 dl solroskärnor
1 dl hackade valnötter
1 dl hackade caschewnötter
1/2 dl chiafrön
1/2 dl sesamfrön 
1 dl kokos
3 msk kakao
1 bananer
3 msk honung
1/2 dl kokosolja

3 dl dinkelpuffar
1 dl russin


  1. Blanda alla torra ingredienser för sig (inte dinkelpuffar och russin) och blöta för sig för att sedan knåda ihop allt med fingrarna.
  2. Lägg ut på en plåt och grädda i 20-30 minuter i 175 grader. Viktigt att det inte är för stora klumpar för de kommer aldrig att rostas i ugnen.
  3. Rör om då och då under tiden plåten är i ugnen.
  4. Ta ut plåten när granolan blivit helt torr. Rör ner dinkelpuffar och russin och häll upp granolan i en burk.

1 reaktion på ”Granola med banan & kakao

Kommentarer är stängda.