Matinspiration

Fyra alkoholfria drinkar till midsommar

God morgon!

Jag sitter och tittar på nyhetsmorgon och dricker en varm (inte självklart längre som mamma) kopp kaffe. Det går ju inte att ta miste om att det är midsommar i morgon, det är mycket snack om vädret på TVn. Onödigt enligt mig, för det blir ju som det blir. Är det något som vi inte kan påverka så är det vädret ändå är det något som många lägger väldigt mycket energi på.

Något annat som oftast förknippas med midsommar är alkohol. Sill och nubbe, grill och öl, somriga drinkar och vips så har man druckit lite för mycket. Jag har varit där själv men får sådan ångest efteråt så det är en av anledningarna till varför jag avstår. En annan anledning nu är min lilla dotter, jag tycker helt enkelt inte att vara med barn och dricka alkohol klaffar så bra. Ester ska inte få se sin mamma bli, lukta eller prata konstigt. Självklart har man rätt att göra som man vill och jag lägger ingen värdering i hur någon annan gör. Det enda viktiga är att jag gör det som känns bäst för mig, jag vet inte vad som känns bäst för någon annan.

Jag har under våren testat att göra flera olika alkoholfria drinkar och har i detta inlägg samlat mina fyra sommarfavoriter. Så om du likt mig inte dricker någon alkohol i morgon eller någon annan dag så vill jag tipsa om fyra goda alkoholfria drinkar. Vill du komma till alla alkoholfria drinkar så klickar du här

Hallon- och passionsfruktsdrink

Blåbärsmojito

Jordgubb- och fläderdrink

Iskall sommardrink

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.