Aktuellt

Ett dygn på spa

God morgon!

Hur har den här veckan startat för er? Igår vaknade jag upp till ljudet av fiskmåsar. Sommarkänslan som infann sig så försvann visserligen när jag kollade ut och möttes av frost men lugnet i kroppen när jag får vara vid havet är underbar.

 

 

I söndags checkade nämligen jag, min syster, mormor och mamma in på Strandbaden i Falkenberg. Ett dygn på spa med god mat väntade på oss. Vi startade med en promenad och lunch på ett häftigt ställe utmed Skrea strand. Därefter checkade vi in, hoppade i badrocken, jag loggade ut från sociala medier och kröp ner i den varma utomhuspoolen. Det varvat med läsa en bok i någon av de sköna sängarna, skrubba kroppen, olja in kroppen, äta god mat och bara få vara och umgås med mina favoritkvinnor – vilken toppenkombo.

Jag har inte varit på det spat tidigare men det blir absolut inte sista gången. Trevligt bemötande, väldigt god mat och ett lagom stort spa med olika aktiviteter. Det enda jag saknade var ett gym på hotellet. Gäster hade tillgång till ett annat gym men det öppnade inte förens på eftermiddagen igår, jag som ville tränat på morgonen.

Detta var precis vad jag behövde. Lugn och ro och tid för återhämtning. Jag har känt mig lite stressad det senaste men än så länge känner jag mig fortfarande lugn i kroppen. Dessutom ska jag på taktil massage idag, hoppas det kommer hjälpa mig att släppa på spänningarna jag upplever i min bröstrygg för tillfället.

Ha en fin tisdag ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.