Aktuellt

Müsli i stekpannan

God morgon!

Jag har haft en liten dipp gällande träningen de senaste två veckorna. Det var precis som om luften gick ur mig när examensarbetet började bli klart. Jag har lyssnat på kroppen och inte tränat på lika mycket som vanligt. Den här veckan har jag inte ens haft ute cykeln vilket känns lite konstigt. Jag har cyklat tre gånger i veckan sedan mars månad typ. I morgon hoppas jag på att det håller upp så jag kan få till ett sista långpass innan nästa helg. Hur sjukt är det inte att jag ska cykla 30 mil om en vecka? 

Annars då? Hur mår ni? Jag startade min morgon med en promenad i skogen. Fåglarna kvittrar så mycket på morgonen och för mig är det så fridfullt. Väl hemma gjorde jag i ordning en god frukost. Då jag inte hade någon müsli kvar så gjorde jag en snabbvariant av min annars ugnsrostade granola – nämligen i stekpannan. Jag skippar dock bananen och honungen och kör enbart på de torra ingredienserna  och kokosolja som jag steker i. 

Till detta gjorde jag en smoothie på banan, mango, hallon och mandeldryck. Jag tycker det är mycket godare att toppa smoothien med müsli än en tallrik med fil. Jag stekte även två ägg och så hade Daniel kokat kaffe till mig innan han åkte iväg – det är kärlek de! Vad äter du helst till frukost? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.