Matinspiration

Cocktail med smak av melon

Alltså, OMG! Detta blev så gott och läskande. 9 av 10 gånger dricker jag vatten när jag är törstig men ibland kan det vara gott med något annat. Läsk dricker jag ytterst sällan. Testade att dricka Pepsi på semestern men herrejisses så sött det var, jag fick inte i mig det. När det handlar om fruktdrinkar eller råsaft så är det en annan femma. Det är skillnad på att dricka något som faktiskt ger något till kroppen än att dricka tomma kalorier. Som den här goda meloncocktailen jag gjorde häromdagen. Det vattnas i munnen när jag tänker på den.

4 glas

DETTA BEHÖVER DU

1 galiamelon
1 lime
4 dl vatten


Gröp ur melonen. Lägg den i en mixer tillsammans med pressad lime och vatten. Mixa tills du fått en slät dryck. Servera med några isbitar i. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.